5 oktober 2016

CTM Publishing en Dennis Music slaan handen ineen met CTM Production Music

CTM Publishing en Dennis Music slaan de handen ineen en hebben de grootste onafhankelijke production music library in de Benelux gelanceerd: CTM Production Music.


CTM Production Music zal geleid worden door Dennis Bosheck samen met Claire Niven, onder de verantwoordelijkheid van Jitze de Raaff, MD CTM Publishing. De ruim 350.000 tracks zijn te vinden op de CTMPM-website op basis van het MusicSearch systeem van Sonofind. De tracks zijn alle vooraf gecleared bij de rechthebbenden.

CTM Publishing is sinds een aantal jaren actief als production music library en vertegenwoordigt een aantal grote internationaal bekende libraries, waaronder Cavendish, 5 Alarm, Boosey and Hawkes, & Abaco.

Imagem heeft vorig jaar haar production library business & assets verkocht aan de Canadese uitgever OLE. CTM Publishing heeft vervolgens een contract afgesloten met OLE om deze libraries, en alle andere OLE labels (waaronder Jingle Punks), in de toekomst langdurig te gaan vertegenwoordigen in de Benelux.

Dennis Music is een van de grondleggers van production library music, opgericht in 1968 en heeft een zeer uitgebreide muziekcatalogus, waaronder Sonoton, de grootse onafhankelijke music library ter wereld. Daarnaast heeft Dennis Music ook een eigen production music label.

Op de foto: Jitze de Raaff – MD CTM Publishing (links) en Dennis Bosheck – CTM Production Music Manager