19 januari 2016

Imagem Music sluit publishingovereenkomst met Steve Miller en Sailor Music

Imagem Music heeft bekendgemaakt een meerjarige publishingovereenkomst te hebben gesloten met Steve Miller en de catalogi van Sailor Music en Silk Stocking Music. De overeenkomst geldt wereldwijd, behalve voor Noord-Amerika.

The Steve Miller Band, opgericht in 1968 in San Francisco, heeft de afgelopen decennia 21 albums uitgebracht. Hun Greatest Hits 1974-1978-verzamelaar staat in de top 100 van bestverkochte album aller tijden. The Steve Miller Band verkocht wereldwijd meer dan 60 miljoen albums en scoorde hits als Fly Like an Eagle, Jet Airliner, Take The Money and Run, The Joker, Abracadabra en Space Cowboy.

André de Raaff, Group CEO, Imagem: “Ik ken Steve persoonlijk sinds begin jaren negentig, toen ik als Arcade-CEO zijn succesvolle Best Of-album in Europa uitbracht. We raakten bevriend en begonnen een paar jaar geleden weer zaken te doen. Ik ben er enorm trots op dat we dat zijn catalogus wereldwijd mogen verspreiden. Steve is een van de beste Amerikaanse popcomponisten van onze tijd en daarnaast een buitengewoon getalenteerd gitarist.”