Aanstaande zaterdag zal de nieuwe kidspopgroep UnderCovR, voor de eerste maal optreden tijdens de Tinadagen-XL in Duinrell.

"/> Aanstaande zaterdag zal de nieuwe kidspopgroep UnderCovR, voor de eerste maal optreden tijdens de Tinadagen-XL in Duinrell.

"/> Debuut popgroep UnderCovR op Tinadagen-XL — CTM
22 september 2015

Debuut popgroep UnderCovR op Tinadagen-XL

Aanstaande zaterdag zal de nieuwe kidspopgroep UnderCovR, voor de eerste maal optreden tijdens de Tinadagen-XL in Duinrell.

Zowel zaterdag als zondag zullen de kersverse UnderCovR-leden te zien zijn op het op het hoofdpodium “Show& Swing”, waar ze hun eerste single “Uptown Funk”, bekend van Bruno Mars, zullen laten horen.

UnderCovR brengt covers van internationale hits, die speciaal voor kids in een nieuw jasje zijn gestoken. De nummers worden gezongen door zes enthousiaste jongens en meiden die geen onbekenden zijn in de Nederlandse muziekindustrie.

UnderCovR bestaat uit: Simon, Bogus, Kim, Céline, Ramona en Isaura. Simon, Bogus en Céline werden bekend door The Voice Kids. Ook Kim deed mee aan The Voice Kids, maar was daarnaast ook deelnemer bij Hollands Got Talent en het Avrotros Junior Songfestival, waar Isaura met haar nummer “Dit is mijn Kans” bovendien de halve finale haalde. Met nieuwkomer Ramona begint er zaterdag voor deze zes super getalenteerde kids een nieuw avontuur!


UnderCovR Clipopname