13 mei 2015

Orange Grove featuring Glennis Grace

In het Caribisch gebied heeft de band een heldenstatus te pakken. De Nederlandse band Orange Grove stapt meerdere malen per jaar het vliegtuig in voor een tour langs de ABC eilanden en Sint Maarten. Voor hun nieuwe single ‘Some Things Last Forever’ werkte de band samen met zangeres Glennis Grace, die voor het eerst sinds lange tijd weer in het Engels zingt.

In de bijbehorende videoclip genieten de bandleden van een vakantie op hun geliefde eiland. Naast oprichters van de band Michael Maidwell en Jacob Streefkerk bestaat Orange Grove verder uit gitarist Tim Kesteloo, drummer Robert Biesewig (o.a. Ali B, Glennis Grace) en bassist Daniele Labbate (o.a. BassCulture, KANE). De afgelopen maanden was Glennis al regelmatig te gast bij optredens van de band, waarin haar vriend de drums voor zijn rekening neemt.

In samenwerking met producer Bas van Wageningen werkten zij in de Haagse Basement Studio aan nieuw materiaal. ‘Some Things Last Forever’ ging gistermiddag in première bij Gijs Staverman op NPO Radio 2. Ook Dolfijn FM draait de single veelvuldig.