Vanaf vandaag is het I-Book van ‘Kerst voor Iedereen’ van Jan Smit gratis verkrijgbaar in de ITunes Store.

"/> Vanaf vandaag is het I-Book van ‘Kerst voor Iedereen’ van Jan Smit gratis verkrijgbaar in de ITunes Store.

"/> Jan Smit geeft I-Book cadeau — CTM
17 november 2015

Jan Smit geeft I-Book cadeau

Vanaf vandaag is het I-Book van ‘Kerst voor Iedereen’ van Jan Smit gratis verkrijgbaar in de ITunes Store. Het I-Book is een ingekorte versie van zijn kookboek met album die later deze week in de winkel ligt.

Jan Smit komt voor het eerst met een écht kookboek. Het boek beslaat 60 pagina’s waarin Jan Smit samen met Ramon Beuk 10 kerstgerechten maakt. Het kookboek wordt aangevuld met nog nooit eerder vertoonde foto’s van kerst bij Jan thuis, het kerstalbum ‘Kerst Voor Iedereen’ en de songteksten van het kerstalbum. Kortom: een unieke combinatie met voor iedereen wat wils.

Het iBook is een gratis versie waar je een selectie van het kookboek en de songteksten kan vinden inclusief een exclusieve making off video van de totstandkoming van het kookboek. Het I-Book is gratis te downloaden via deze link.


omslag kookboek jan.png