13 november 2015

Jebroer geeft zicht bloot op nieuwe single met Candy Dulfer

Jebroer laat op zijn nieuwe single, in samenwerking met Candy Dulfer, Ga Maar Vast Slapen, die vandaag verschijnt, is niet alleen een nieuw geluid horen, maar laat ook zijn gevoelige kant spreken en geeft zich figuurlijk bloot. Volgens de artiest, die bekend staat als ruwe bolster, blanke pit, is deze single de meest persoonlijke track die hij tot nu toe heeft gemaakt.

Jebroer over zijn nieuwe single: “Ik heb het geschreven voordat ik ging touren en mijn eerste zoontje net 1 was geworden en de tweede net was geboren. Ik deed 50 shows in twee maanden tijd door heel Europa en was alleen op maandag thuis bij mijn gezin. Dat was een pittige tijd voor mijn vrouw, maar zij steunt mij omdat ze weet dat dit mijn droom is. Ze belt me vaak en vraagt dan hoe laat ik thuiskom uit de studio of onderweg ben voor shows en dan zeg ik ‘Ga maar vast slapen’”.

Candy Dulfer

Op de single krijgt Jebroer hulp van niemand minder dan Candy Dulfer. Dulfer: “Ik kreeg de uitnodiging van Jebroer maar had eerlijk gezegd niet zo’n mooi nummer verwacht. Life on the road, het eenzame gevoel ken ik natuurlijk ook heel goed dus was het voor mij makkelijk om me in te leven. Mooie vocals ook van Wudstik. Ik vond het te gek om hier aan mee te werken!”

Niet alleen Candy werkte mee aan de track. Jebroer zocht na het schrijven van de vocalen voor het refrein een zanger om deze in te vullen. Tijdens een studiosessie met Memru (gitarist van de hit Parijs – Kenny B) en Deborah (achtergrond zangeres Kenny B) liep hij Wudstik tegen het lijf. Samen zijn zij de studio ingedoken, de rest is geschiedenis. De uiteindelijke productie van ‘Ga Maar Vast Slapen’ is verzorgd door Project Money (bekend van de hit ‘Banaan’).

Clip

In de filmisch geschoten clip ligt de nadruk op drie verhaallijnen van een succesvolle zakenman, een vrachtwagenchauffeur en een escort dame. Allen moeten hard werken en zijn weinig thuis maar wel met hun gedachten bij familie. De verhaallijn is compleet van toepassing op Jebroer die ondanks het harde werken ook altijd met zijn gedachten bij zijn vrouw en twee kinderen is. Jebroer is zelf dit keer slechts enkele seconden te zien in de clip.

Download en luister ‘Ga Maar Vast Slapen‘ van Jebroer via deze link: https://Jebroer.lnk.to/GMVS

Bekijk de videoclip op YouTube