De cast van de muzikale bioscoopfilm Hart Beat is bekend. 

"/> De cast van de muzikale bioscoopfilm Hart Beat is bekend. 

"/> Britt Scholte heeft rol in nieuwe bioscoopfilm 'HartBeat' — CTM
10 november 2015

Britt Scholte heeft rol in nieuwe bioscoopfilm ‘HartBeat’

De cast van de muzikale bioscoopfilm Hart Beat is bekend. Naast hoofdrolspelers Vajèn van den Bosch (Spangas, Grease) en Rein van Duivenboden (popgroep MainStreet) zijn er ook rollen weggelegd voor Stephanie van Eer, Monsif Bakkali, Holly Mae Brood, Tara Hetharia en Britt Scholte. De rollen van de vader en moeder van Zoë (Vajèn) zijn voor rekening van Jelka van Houten en Martijn Fischer. Ook Vivienne van den Assem en Eric van Sauers zullen in de film te zien zijn.

Muziek maken betekent alles voor de schuchtere scholiere Zoë (Vajèn van den Bosch) maar sinds het vertrek van haar vader heeft ze haar gitaar niet meer aangeraakt. Als zij op de fiets wordt aangereden door de tourbus van Mik (Rein van Duivenboden), een Nederlandse superster à la Justin Bieber waar Zoë bepaald geen fan van is, springt er toch een vonk over tussen de twee. De mensen in hun omgeving maken het alleen wel heel erg lastig om de aantrekkingskracht tussen hen tot echte liefde te laten uitgroeien.

Op maandag 16 november starten de opnamen van de bioscoopfilm Hart Beat. Hart Beat is een spetterende muzikale film en is het speelfilmdebuut van regisseur Hans Somers (VRijland, Spangas). Het idee voor de film komt van scenarist Anjali Taneja (Kattenoog, VRijland, Het Huis Anubis) die   samen met Ivo W. Punt en Jeroen van der Zee het scenario schreef.

De film wordt geproduceerd door Kaap Holland Film in samenwerking met Goed Verhaal en Nickelodeon. Entertainment One Benelux is verantwoordelijk voor de distributie. Hart Beat is in het najaar van 2016 in de Nederlandse bioscopen te zien.