Muziekuitgeverij CTM Publishing onderscheidt zich als internationaal opererende independent muziekuitgeverij op een aantal terreinen. Als enige Benelux-independent heeft CTM kantoren in België en Nederland, zodat er rechtstreeks contact is met lokale partners, componisten/artiesten en collecting societies in beide landen.

De basis van de muziekuitgeverij wordt gevormd door een innovatief, transparant en betrouwbaar administratiesysteem, dat garant staat voor de beste wereldwijde registratie en collectie van alle werken. Een niet te onderschatten voorwaarde voor het realiseren van meerwaarde voor de auteurs, naast A&R en creativiteit. Actief meedenken en werken in het creatieve proces van songwriting, het koppelen van auteurs aan de juiste artiesten, of het selecteren van de juiste songs voor uitvoerende artiesten, omdat CTM door persoonlijke aandacht, betrokkenheid en vakkundige begeleiding het verschil in publishing maakt. 

De internationale scope van CTM Publishing wordt gevormd door eigen kantoren in verschillende landen en een netwerk van subagenten, zodat de beheerde copyrights wereldwijd optimaal vertegenwoordigd worden.


Meer over CTM Publishing >

Meer over Imagem

Sync.jpg

SYNCS

Voor zowel tv, radio, film, games als online zijn onze teams altijd bezig om onze muziek te promoten voor verschillende producties, zowel nationaal als internationaal.

 

 

 

SUBPUBLISHING

Wij zijn er ook ontzettend trots op om de grootste onafhankelijke uitgever te zijn op het gebied van subpublishing, met de vertegenwoordiging van vele succesvolle catalogi uit de hele wereld. Hiermee heeft CTM in o.a. de USA, UK, Australië, Duitsland en Frankrijk de vertegenwoordiging van succesvolle actieve componisten, alsmede geweldige wereldberoemde copyrights.

Subpublishing.jpg

STUDIO

CTM Entertainment heeft zijn eigen writingroom / opname studio in de kelder. Voor een Entertainment bedrijf met een publishing en muziekmanagement tak, is een goede opname ruimte onmisbaar. Veel studios zijn te duur en te complex voor schrijf sessies. Dit kan problematisch zijn voor opkomend talent en tegenwerken bij het schrijven van nieuw materiaal of werken met nieuwe mensen. CTM wilde dit probleem tackelen door een simpele, comfortable ruimte te creëren voor zijn schrijvers. Ondanks dat de set-up simpel gehouden is, heeft de studio alles wat nodig is om met een groep te schrijven en een demo op te nemen.

     CTM PUBLISHING ON SPOTIFY