Logobanner-simple_CTM-Films.png

CTM Films werd in 2004 opgericht door Denis Wigman en is sindsdien onderdeel van CTM Entertainment. Vanaf 2016 heeft hij er samen met zijn dochter Marijn Wigman de leiding over.

De producties van CTM Films zijn gebaseerd op unieke samenwerkingen met een diverse groep mensen en organisaties die een boodschap hebben voor hun doelgroep.

Door nieuwe verhalen, persoonlijkheden en publiek slim aan elkaar te koppelen, ontwikkelt CTM Films producties die uit de doelgroep zijn gegrepen: authentiek, herkenbaar en niet te missen. 

Het zo effectief mogelijk benutten van bereik en het verwerken van de juiste boodschap in krachtige formats, dat is onze specialiteit.

Denis Wigman is sinds 1985 actief in het filmvak en was als producent betrokken bij tientallen internationale filmproducties. Hij werkt(e) met beroemde regisseurs zoals Peter Greenaway en Alejandro Agresti.

Marijn Wigman is sinds 2011 werkzaam in de filmindustrie. Na werkervaring te hebben opgedaan in Berlijn en afronding van het MEGA Plus Program van de Media Business School in Spanje, brengt zij haar passie voor film, media en mens bij CTM Films verder in de praktijk.

Met onze documentaires willen wij onthullen wat anders verborgen blijft. Daarbij streven wij ernaar films te maken die ontroeren, choqueren of motiveren; die universele waarden onthullen in specifieke menselijke verhalen. Kortom wij willen dat onze films iets teweeg brengen.

Om dit te bereiken ontwikkelen wij voor elke film een duidelijke strategie. Dit houdt in dat we in deze snel veranderende industrie actief werken aan nieuwe mogelijkheden voor het maken, financieren en distribueren van documentaires. Wij zijn constant op zoek naar een gezonde mix van artisticiteit en internationale commerciële potentie.

CTM Docs komt voort uit de samenwerking tussen Denis Wigman van CTM Pictures en Rosan Boersma, CTM Docs. Zij combineren meer dan dertig jaar productie-ervaring met lef en ambitie.